Viikko ollut täynnä kaikenlaista merkityksellistä tekemistä ja tapahtumaa. On ollut mm. silmälääkärillä käyntiä (minä ja W erikseen), kisun 1 vuotissynttärit, W vasu, D uintiviikko, D kaverin synttärit, päiväkodin pihatapahtuma, kuntoutusta, pihan kunnossapitoa ja mansikantaimien istutusta, kimalaisen pelastusta, grillausta, mattojenpesua, pyykinpesua ja europarlamenttivaalit!

Miehelle ostin edellisellä viikolla lahjaksi lupaamani Oakleyn Straight jacket aurinkolasit, itselleni hajuvesiä koska kaikki oli lopussa ja lapsille uudet valkoiset kauluspaidat (vanhat pieniä) ja muovisia merieläimiä samalla, kun ostettiin D kaverille synttärilahja.

 

Kisumme täytti viime ma 1 vuotta ja sai oman "kakun" kissanruuasta, jonka keskellä oli sininen kynttilä. <3 Saimme myös otettua takut pois kisun kainaloista vanhalla kikalla eli niin, että tiheäpiikkinen kampa sujautetaan takun läpi ja kamman päältä leikataan takkua. Silloin ei ole vaarana, että ihoa leikataan. Onnistui! :) Meidän kisuliinin turkki on aivan hienon hienoa vauvavillaa vielä pohjasta ja se vetää takuille alta aikayksikön. Kisu saa vitamiinit, parhaimmat sapuskat ja se harjataan kahdella eri harjalla päivän aikana kaksi kertaa aamulla ja illalla sekä pestään säännöllisesti laadukkailla tuotteilla. Siitäkin huolimatta takkuja tulee. :(  Onneksi kisu on tottunut jatkuvaan turkinhoitoon eikä rimpuile ja kynsi vastaan.

Viime maanantaina oli myös W vasu ja pikku-ukolla menee hyvin tarhassa. Hän syö hyvin, nukkuu hyvin ja leikkii. Mikään ei siis ole muuttunut paitsi se, että hän hyväksyy nyt paremmin muita lapsia mukaan "omiin" leikkeihinsä. :)

D kävi tosiaan kaverinsa synttäreillä ja aikamoiset kemut olikin olleet. Vieraat olivat saaneet nimittäin nauttia jopa ilotulituksesta ja se jos mikä on lapsista wau! Kun käytiin hakemassa poikaa niin kaverin piha kuhisi iloisia pieniä miehiä ja neitejä. Onnistuneet juhlat siis! :)

Tarhan pihatapahtuma oli ihana. Hoitajat olivat tehneet taas ison homman, että olivat saaneet kaikki "harrastepisteet" valmiiksi. Vähän taivas ripotti vettä välillä, mutta ei meitä ole sokerista tehty edelleenkään. Kivaa oli syödä eväitä viltillä ja seurata lasten touhuamista! :)

W silmätkin tarkasti alan lääkäri ja minun omat tarkasti alan lääkäri pari päivää sitä ennen. W joutuu kontrolliin parin kk päästä ja minä menen hieman myöhemmin. Lisäksi vielä terkkarilääkäri hoitaa silmiä sen minkä pystyy. Kalliiksi tulee, mutta itse kerran sokeutuneena, maksan mieluusti. Kyse on kuitenkin yhdestä tärkeimmästä ihmisen aistista.

Ulkona on saanut nauttia kirsikkapuiden kukinnasta ja nyt omenapuut ovat alkaneet kukkimaan. Rakastan niin tätä aikaa! Olemme grillanneetkin melkein joka päivä, koska sää on ollut kuin morsian!

Yksi harmitus tässä tapahtui. Lauantaina pikku-ukot löysivät nurmikolta kimalaisen, jossa oli kiinni valkoinen mato. Kimalainen ei pystynyt enää lentämään ja oli tokkurainen. Pojat hoitivat rakasta kimalaista koko illan ja sunnuntaina aamulla tämä puutarhan pikku apuri oli kuollut. Hautasimme sen maahan ja D lauloi kimalaisen hautajaisissa "Tuiki tuiki tähtönen". Kun pojat olivat sisällä syömässä, löysin takapihalta varmasti n. 30 kuollutta kimalaista. Järkyttävää! Tuli mieleen, että olisiko joku naapuri myrkyttänyt vai mikä on syynä. Tällaista joukkotuhoa en kuitenkaan ole ikinä nähnyt kimalaisilla. Pisti hiljaiseksi. :(

Eilen olikin äänestyspäivä ja aika vähän ihmiset käyvät äänestämässä, kun katsoi lopullista äänestysprosenttia. Silloin ei mielestäni ole oikeutta valittaakaan. Se ehdokas jota itse äänestin, pääsi Euroopan parlamenttiin, joten olen tyytyväinen.

Tänään on nyt sitten soiteltu puheterapeutille ja tarhaan D asioista ja saatiin kun saatiinkin kaikki järjestettyä. D on ollut tänään metsäretkellä ja veikkaan että kivaa on ollut! :)

Pikkuhiljaa joutuu alkaa suunnittelemaan minun ja miehen vuotuista hääpäivää, herra W:n 4-vuotissynttäreitä ja tytärpuolen rippijuhlaa ym. Kunnon juhlaputki tiedossa kesäkuussa viikolla 24, jossa juhlitaan koko viikko jotain tärkeää. :)