Tämä viikko on ollut aivan ihana kaikin puolin! Lapset ovat pysyneet terveenä ja olleet siitä syystä iloisia ja jaksaneet leikkiä normaalisti. Tarhasta kuulin, että jälleen heillä liikkuu joku kuumetauti siellä, mutta pidän peukut pystyssä, että tällä kertaa omat lapseni säästyisivät siltä.

Tarhassa Daniel on saanut uuden tosi-ystävän, joka on hieman hiljaisempi poika. Pojan äiti on tästä tyytyväinen, koska hän oli pelännyt ettei hänen poikansa löydä kavereita ujoutensa vuoksi. Tarhassa Daniel on lisäksi saanut kuvakommunikaatiokansioon tarhakavereidensa valokuvia, joita nyt sitten iloisena esittelee kaikille. :) Hyvin se pieni poika jo osaa käyttää kuvakommunikaatiokansiota. Osaa etsiä nopeasti kuvan, joka tarkoittaa tiettyä asiaa. Olen ylpeä, että Daniel on ollut niin ahkera opiskeluissaan! :)

Pikku-Wilbertillä on alkanut tulla jo hurjasti omaa tahtoa esille, mutta pian palaa aina äidin pieneksi vauvaksi oman tahdon osoittamisen jälkeen. Wilbert osaa syödä jo "aikuisten haarukalla" ruokaansa ja laittaa roskia roskiin.. Huimaa vauhtia kulkee pikkuisen kehitys tällä hetkellä. :)

Kävin itse tällä viikolla luennolla välillä järisyttämässä kuplassa eläviä. Kiitosta sain paljon ja se oli ihan mukavaa. :) Seuraavana päivänä kävin mieheni kanssa kiropraktikolla niksauttelemassa ja naksauttelemassa nikamia. Minulla oli ennen miestäni aika ja niskoistani kuului niin suuri pamaus, että ajattelin mieheni juoksevan pian ovesta ulos ja jättävän oman aikansa käyttämättä. :D Mies oli kuitenkin rohkea ja käytti aikansa ja piti kovasti käynnistä. Hän kertoi, että selässä kipu hävisi selvästi ja oikein tuntui kun veri alkoi kiertämään päähän niskojen naksauttelun jälkeen.

Tällä viikolla olen tehnyt meksikolaista ruokaa: tacoja ja tortilloja sekä erilaisia kanaruokia. Olen herkutellut myös viikunoilla ja taateleilla, jotka ovat todella terveellisiä! Ne ovat kyllä aivan ihanaa herkkua! :)

Eilen ripustin etupihalle värilliset ulkovalot ja tuli ihanaa loistetta syksyn pimeyteen! Pihalla pitäisi vielä kerran haravoida etupiha, koska puiden lehtiä on ilmestynyt juuri etupihalle aika paljon. Sen jälkeen pitää käydä ostamassa tulppaanien ja narsissien sipuleita ja istuttaa ne maahan ennen lumien tuloa. Keväällä saa sitten nauttia kukkaloistosta.

Huomenna on Isänpäivä ja olin varannut matkankin yllätyksenä, mutta peruin matkan eilen siitä syystä, että mieheni oli kiireessä unohtanut kertoa, että lapsipuoleni jäävätkin pidemmäksi aikaa meille ja minulla ei ollut kuin neljä lippua ja olisin yhtäkkiä tarvinnut kuusi. Alussa harmitti vähän, koska olin varannut matkan jo ajat sitten. Nyt ei enää harmita. Ajattelin, että matkalle pääsee koska vaan kuitenkin. Se on vain järjestelykysymys. Tosin ensi kerralla, jos harkitsen yllätyksiä, varaan suoraan kuusi lippua niin kaikilla on varmasti liput. Lippuja on helpompi perua kuin saada lisää! Nyt olemme sitten koko poppoo koossa Isänpäivänä ja se on ihanaa!

Illalla leivon herkullisen kinuskikakun meidän rakkaalle isukille ja pienillä on kortit tehty (isommatkin ovat varmasti tehneet myös koulussa). Isi saa ihanan herkuttelu ja hemmottelupäivän huomenna!  Omaa kuollutta isääni muistan polttamalla kynttiän hänen muistokseen.

Ihanan rentouttouttavaa Isänpäivää kaikille Isille!