Hautajaiset on takanapäin ja niin on myös ihana ilta ihan kahdestaan miehen kanssa. Mies toi minulle kukkia ja vaikka saankin niitä aika usein, ne ovat aina mitä parhain yllätys. :) 

Pihalta on siivottu kesäkalusteet ja lasten lelut pois. Vielä olisi edessä pensaiden leikkausta ja autokatoksen siivoaminen.

Kävimme shoppailemassa vaatteita sunnuntaina ja itselleni ostin parit huivit, housut ja paidan. Pojille ostin verkkareita ja tietysti Star Wars ja Hämähäkkimiespaidat. Samalla reissulla kävimme herkuttelemassa kiinalaisessa ravintolassa. Oli hyvää. :) 

Jäänsinisen piponkin sain valmiiksi parin purkukerran jälkeen. Kissa ja pikkumies kävivät molemmat leikkimässä työllä ja jouduin purkamaan aika matkan pipoa herrojen leikkien takia. 

Seuraavaksi neulon parit lapaset pojille tarhaan. En enää muista yhtään miten lapasia neulotaan, mutta onneksi netissä on ohjeita. D tykkää vihreästä ja W oranssista, joten kävi säkä, koska jämälankapussistani löytyy tuonvärisiä lankoja. :) 

Tänään leivon ihanaa banaanivuokaleipää miehen toivomuksesta ja sitten taas siivotaan, siivotaan ja ulkoillaan kisun kanssa, joka on mitä ihanin ystävä ja lemmikki. :)