Tänään oli sitten shoppailupäivä ystäväni Anskun ja hänen tyttärensä kanssa. Ostin tarharepun, pipon ja paitoja sekä jumppatossut Danielille. Wilbertille ostin housuja, paitoja ja vedenpitävät lämpöiset hanskat. Tarhaan ostin Wilbertille lisäksi xylitol-tabletteja ja uuden vaippapaketin. Poikapuolelle ostin kolme hupparia ja farkut.

Shoppailun jälkeen kiidin vaunuilla hakemaan poikia tarhasta. Onneksi ei tänään satanut. Maksoin tarhalle Danielin "xylitolmaksun", jotta Daniel saa xylitoltuotteita aina joka ruuan päätteeksi. Suun terveys on todella tärkeä asia, joten on helppoa, että maksaa vaan maksun ja tarhan henkilökunta hankkii suun terveydenhuollolta xylitolit ja jakaa ne sitten joka päivä lapsille aina ruuan jälkeen. Mä haluan ainakin, että mun lapsilla on kunnossa olevat legot suussa mahdollisimman pitkään!

Tarhassa oli käynyt hassu tapahtuma. Daniel oli ollut laittamassa kumisaappaita jalkaansa ja oli yökötellyt ääneen ja kieltäytynyt laittamasta toista saapasta jalkaansa. Lastentarhanopettaja oli kurkannut saappaaseen ja löytänyt sieltä puoliksi syödyn ja muussaantuneen omenanraadon.. Taitaa olla pienen Wilbertin tekosia kotona, joka oli ilmeisesti vauvapäässään ajatellut, että kappas, tuossahan on oiva roskis mun omenalle..

No ei muutakun kumpparit himaan ja pesuun..

Daniel ja Wilbert ovat olleet aivan ihania koko illan ja ollaan hassuteltu paljon ja opeteltu kuvia kirjoista ja piirrelty. Wilbert osaa jo tosi hyvin etsiä sanaa tarkoittavan asian kirjasta! Plussaa on lisäksi, että Danielilta on tänäänkin tullut lisää sanoja.  Piirtely ei mennyt muuten ihan putkeen Wilbertin osalta. Wilbert nimittäin halusi syödä värikynät mieluummin kuin piirtää. Pari pistettä Wilbert hakkasi paperille, joten jonkunlaisen taideteoksen sekin sai aikaan. Rakastan noita poikiani ihan älyttömästi! Ovat upeita miehenalkuja molemmat.

Tuomas (rakas aviomieheni) on iltavuorossa ja se oli niin ihana, että tyhjensi aamulla saunasta tuhkat ja laittoi puut valmiiksi saunan uuniin. Mun ei tarvitse kun sytyttää viritys palamaan ja sauna lähtee lämpiämään. Tänään sitten illalla rentoudutaan ja nukutaan huomenna pitkään, jos lapset eivät herätä.. Huomenna pienten miesten ei tarvitse mennä tarhaan ja aikomuksena on, että vietetään kiva päivä. Mieskin on huomenna vapaalla ja se on ihanaa!