Haimme oman kultakimpaleemme kotiin 30.8 perjantaina. Ajomatka oli pitkä ja olimme kotona vasta yöllä. Pikkuipanan kasvattaja oli mukava ja niin oli myös kaikki muutkin paikanpäällä olevat. Saatiin mukaan kissan paperit ja paljon herkkuja ja leluja. :) Ipana sanoi kerran pari miu pitkän ajomatkan aikana ja nukkui muuten. Kotona leikki piilosta, koska kaikki oli uutta ja pelottavaa.

Seuraavana päivänä oli ipana väsynyt ja nukkui pääosin saunassa. Vasta myöhään illalla alkoi leikkimään ja juoksentelemaan. Oppi kyllä ihan heti miten roikutaan verhoissa, kaadetaan kukat ja oma vesikuppi! Kunnon kissa siis! <3

Ipana sai nimenkin jo ja hän on Kaapo. Eilen kävimme eläintohtoreita tapaamassa ja eläinlääkäri kehui Kaapoa kauniiksi ja ihanaksi. Punnituksessa Kaapo painoi jo 2 kg. Ihan kivasti, kun ajattelee, että on syntynyt 19 toukokuuta.. Kaapo kastroitiin ja hän sai Rabies rokotteen. Nyt on kaikki rokotukset kunnossa. Rabieksen halusin extrana, koska matkustelemme ja tietysti lellikki tulee tuleville matkoille mukaan. Toinen syy on, että asumme metsän reunassa ja pihallamme käy mm. kettuja. Parempi siis rokotuttaa "varmuuden vuoksi". 

Kastrointi meni hyvin ja Kaapo virkosi nopeasti. Se leikki illalla kaikkea mahdollista ja piti formulavauhtia yllä. Söi tosin varmaan neljän päivän annoksen, koska ennen kastrointia piti pitää Kaapoa kauan syömättä..

Ollaan kokeiltu jo vähän raakaruokintaa ja saatiin eläinlääkäriltä eläinten ravitsemusneuvojan yhteystiedot. Seuraavaksi varaillaan aikaa sinne, jotta saadaan tarkka raakaruokaohjelma laskettua Kaapolle. Purkkiruokia Kaapo tykkää syödä ja lemppareita on Brit care (kitten chicken), Applaws (chicken breast), Almo nature (chicken and tuna) ja Cosma sardine. Kokeilin marketin penturuokaa ja ei se kuninkaalle kelvannut, mutta joo, Kaapo saa ruuaksi sitä mikä maistuu, ennenkun raakaruokinta alkaa täydellä teholla. Kuivaruokana Kaapo tykkää Applawsin pentumuroista ja muuta ei ollakaan vielä kokeiltu. Raakalihaa menee ja ihana ipanamme rakastaa sitä ja sen lisänä menee tietysti Aptus multicat. Katkarapuja kokeilen viikonloppuna. Luulen, että ne vie kissan kielen mennessään! :)

Kaapo on oppivainen, haluaa olla mukana kaikessa, rakastaa läheisyyttä ja leikkimistä ja on kova juttelemaan. Tykkää olla valjaissa ulkona kävelyllä ja nukkua vieressä öisin. Kaapo rakastaa valokuvaamista. Osaa olla oikea supermalli, kun kameran ottaa esille. :)

Pihallamme ei vieläkään ole puita kaadettu. Metsuri kävi kylläkin toissapäivänä jo katsomassa mistä aloittavat. Odottavat että tulee pari aurinkoista päivää, jotta tulee kaatamisesta helpompaa. Taidetaan silloin lähteä kisun kanssa evakkoon, koska luvassa on kovaa rytinää..

Syksyn merkit ovat tulleet.. Sienet nimittäin ja niitä kasvaa omalla pihalla. Punikkitatit, kanttarellit ja herkkusienet ovat kohonneet ylös. Pitää pian poimia ne talteen omalle paistinpannulle. :)

Mies osti syksyn kunniaksi moottoripyörän, josta on kyllä tosi onnellinen! Pitää pitää peukkuja, että ajokelejä jatkuu mahdollisimman pitkään. :)

Pian alkaa D osastojakso ja poikaa jännittää ihan hirveästi. 5-vuotias on vielä niin pieni poika.. Iloa on  jännityksen keskelle kuitenkin tuonut Kaapo-kisu. D ja W tykkäävät leikkiä kisun kanssa ja hoivaavat sitä. Pitävät sitä kaverinaan. Hyvä niin. :)