Tämän perheen joulu meni ihanasti. Minä niiiin rakastan joulua ja rauhaa, rakkautta, kynttilöitä, valoja ja tunnelmaa sekä lapsia, joiden nauru ja laulu täyttävät huoneet! <3

Joulu oli tehty joulusukista yllätyksineen, jouluseimestä, jouluhalosta, herkullisista meksikolaisista liharuuista lisukkeineen, suussasulavasta jouluhalosta, Lumiukko-elokuvasta, ihanasta yhdessäolosta perheen kesken, joulupukista rapisevine lahjoineen ja koivuntuoksuisesta joulusaunasta. Ulkolintujakaan unohtamatta! Kävimme pikku W:n kanssa ruokkimassa linnut ja pähkinöitä sekä siemeniä laitettiin runsaasti joulun kunniaksi.

Ostimme miehen kanssa toisillemme toivelahjat ja pienet miehemme saivat mitä toivoivatkin. Lahjoja ei ollut montaa (paitsi kissallamme), mutta ei niitä tarvikaan olla. He saivat värityskirjoja, joita olin pyytänyt, nameja, paidat, aamutakit, pikkuautot, legopaketit, valomiekat, puuvärikynät, lautapelin ja D sai kummeiltaan lisänä pienen leikkiauton ohjaimella ja legon sekä hämähäkkimiespaidan. W kummeilta tuli paksut Hämähäkkimiesvärityskirjat molemmille sekä nameja. Pojat itse antoivat kummeille lahjasetit, joissa käsille suunnattuja saippuoita, rasvoja sekä kuorinta-aineita ja itsetehtyjä, koristeltuja pipareita. Yksi kummi sai meiltä tosin tyttärelleen juhlakengät, koska olemme sopineet että ostamme vain lapsille lahjat.

Tänään on arki alkanut ja heti aamusta suuntasin labraan, joka ammotti tyhjyyttään. Oli ihanaa päästä ilman jonotuksia verikokeisiin. :)

Illalla paistamme kastanjoita ja saunomme. Jouluhan jatkuu loppiaiseen saakka! <3

Minä alan suunnittelemaan herra D syntymäpäiviä ja siivoilemaan. D toivoo syntymäpäivilleen mustaa hämähäkkikakkua ja lahjaksi kitaraa sekä Star Wars lelua (Darth Vader). Kutsutkin pitää tehdä. Tänä vuonna D haluaa kutsua kasan tarhakavereitaan juhlimaan ja juhlissa pitää olla taikuri. Tunnen taikurin, mutta on eri asia ehtiikö taikuri tulla. Jää nähtäväksi.

Toinen asia mitä suunnittelen on Uuden vuoden ruoka. Meidän perhe sanoo kiitos ei nakeille ja perunasalaatille. Pitää keksiä jotain muuta..

Nyt nauttimaan jouluhalkoa ja kahvia! :P

Ihanaa loppuviikkoa, xoxo!