Mistä on ihana joulu tehty? Tunnelmasta, rakkaista ihmisistä, oikeasta joulukuusesta tuoksuineen, kynttilöistä, mausteisista piparkakuista, hyvästä ruuasta, joulupukista, kanelisuitsukkeista ja herkuista!

Meillä oli ihana joulu! Aamu alkoi tietysti itsetehdyllä riisipuurolla onnenmanteleineen ja sokeri-kaneliseoksineen. Daniel ja Wilbert katselivat joulupukin kuumaa linjaa ja Lumiukon. Päiväunille oli vaikeaa mennä, koska joulupukin tuleminen jännitti molempia niin kovasti.

Aamupäivällä miehen isä kävi kahvilla. Sen jälkeen teimme jouluruuan valmiiksi ja nautimme rauhasta ja hyvästä ruuasta. Sen jälkeen lapsilla alkoikin joulupukin odotus ja molemmat kurkkivat ikkunoista näkyisikö joulupukkia tai poroja jo.. :)  Illalla äitini tuli käymään siksi aikaa kun joulupukki kävi.

Daniel jopa uskalsi mennä kättelemään joulupukkia, mutta Wilbert istui tiukasti äitini sylissä. Minä kuvasin videokameralle ja mies auttoi järjestelemään lahjoja.

Daniel sai toivomansa autoradan, junia, autoja, kirjoja, vaatteita ja pehmoleluja sekä värikyniä ja värityskirjan, muovailuvahaa ja namia ja uuden ulkoleikkeihin sopivan rekan auralla. Wilbert sai Brion puisen kilpikonnan, kaksi pehmokilpikonnaa ja muita pehmoeläimiä, vaatteita, namia ja autoja ja myös ulkorekan ja kirjoja sekä vesivärit.

Minä sain ihanalta ja rakkaalta mieheltäni upouuden, valkoisen iPhonen  ja lisäksi sain satiinisen yöpaidan, rasvoja, suitsukkeita ja uuden suitsukealustan, tuoksuöljyjä, namia, hauskan perhepelin ja mariskoolin sekä meikkejä.

Mieheni sai mm. erilaisia vaatteita ja tuoksuja sekä namia.

Ilta meni leikkiessä lasten kanssa ja katsoessa Samu sirkkaa. Söimme, rentouduimme ja nautimme joulusaunasta, glögistä ja tunnelmasta! Wilbert rakastui joulukuusen joulupalloihin ja tyhjensi kuusenpalloja kuusesta minkä kerkesi. Daniel taas halusi siirtää kuusenpallojen paikkoja, joten meidän joulukuusi on nyt moneen kertaan koristeltu. :)

Nyt odotamme Uutta vuotta ja tänään tulee myös lapsipuolet. Juhlimme perheen kesken kun vuosi vaihtuu nautiskellen nepalilaisesta ruuasta ja herkuista, musiikista ja ihanista raketeista!

Uudesta vuodesta tulee siitäkin ihana!

Hyvää Uutta vuotta kaikille!