Eilen oli äitienpäivä ja sain lahjaksi upean orkidean mieheltäni ja lapset olivat tehneet tarhassa minulle mitä parhaimmat lahjat. D oli tehnyt mustan, huovutetun avainperäpallon ja W oli tehnyt lakanapyyhkeen, johon hän oli piirrellyt omia kuviaan! aamupalaksi sain sydänmunkkeja, voileipiä ja rahkaa sekä kahvia. <3

Äitienpäivänä heitimme autolla kierroksen ja veimme sekä minun äidilleni että miehen äidille tulppaaneja ja lasten kortit. Sitten kotiin ja remppaamaan. Illalla pizzeriasta pizzat kotiin ja maha täyteen.

Lastenhuoneen lattia tuli laitettua eilen ja enää puuttuu listat ja kynnyslista. Ne ostetaan, haetaan ja sahataan sekä kiinnitetään tänään.

Olohuoneessamme vallitsee valtava kaaos. Lasten kirjoja ja leluja on joka paikassa. Ensinhän ne laitettiin suht siistiin pinoon, mutta eihän ne siinä kauan pysyneet, kun lapset tonkivat ja löytivät kaikennäköisiä aarteita. Meidän kissakakara on kaaoksesta vain mielissään. Se kiipeilee, piiloutuu ja löytää kaikennäköistä uutta ja kivaa lelua lasten tavaroista joiden kanssa voi leikkiä iltaisin ja joiden sisälle voi piilottaa omia herkkujaan tai omia kissanlelujaan. Tuossa sen huomaa, että lapset on lapsia. Oli ne sitten ihmisiä tai eläimiä. :)

W kävi tänään heti aamusta taas moikkaamassa tohtoria. Pojan vasen silmä oli nimittäin tulehtunut ja pahasti. Oli selvää että pojat jäivät kotiin tarhasta. Nyt sitten hoidellaan silmää monen lääkkeen turvin viikon ajan ja katsellaan sitten tehosiko tipat ja voiteet. W on yleensä todella reipas ottamaan lääkkeitä, mutta silmätippojen kanssa joutuu senkin kanssa taistelemaan, koska lääkkeet kirvelevät ikävästi silmissä.

Tänään kaaos helpottaa kun saadaan lasten huone valmiiksi, mutta vain hetkeksi.