Viime lauantaina kävimme miehen kanssa katsomassa Gravity-elokuvan leffateatterissa ja sen jälkeen vietimme aikaa ihan kahdestaan. Oli mukava ilta ja sai rauhassa ladata pattereitaan! <3

Tämä viikko onkin mennyt minulta pääosin flunssaillessa. Kuume pamahti 41.8 asteeseen ja uni maistui. D:lla oli neurologikin, mutta minulta jäi kalenteriin vilkaisut tuossa vaiheessa täysin. Harmittaa että vastaanottoaika jäi, mutta ei voi mitään. Peruuttamattomasta käynnistä tulee nyt sitten maksu ja uusi aika pitää varata heti maanantaina. Poikapuoli ja mieskin olivat kipeinä ja onneksi nyt ollaan kaikki jo paranemaan päin.

Parit joululahjat ollaan ehditty ostamaan ja paketointitarvikkeet kun flunssa pikkuisen hellitti. Mitään suurempaa stressiä ei lahjoista kuitenkaan oteta. Me jätämme suosiolla joulustressit muille. :)

Lapsilla oli tarhassa Itsenäisyyspäivän juhla eilen ja oli kuulemma ollut kivaa ja hieno juhla! Siellä oli laulettu ja sen jälkeen oli saanut kakkua ja joulupipareita. :) Eilen tuli syötyä noutoruokaa urakalla. Ensin kiinalaista ja sitten illalla hampurilaisateriat.

Pikku D koki tänään jotain hauskaa. Toinen yläetuhammas irtosi ja ensi yöksi poika aikoo haudata hampaan tyynynsä alle ja odottaa että aamulla hampaan paikalla on kolikko, jonka hammaskeiju on tuonut.

Tänään sataa lunta ja olin oikeassa viime viikolla lumentulosta. Säätiedotus ei silloin luvannut lunta, mutta minä haistoin että sitä sataa. :) Lapset odottavat innoissaan pulkkamäkeen pääsyä ja riemuitsevat taivaalta putoavista pienistä lumihiutaleista.

Tänään on Itsenäisyyspäivä ja sen kunniaksi teen juhla-aterian ja valmistan samalla piparkakkutaikinan jääkaappiin muhimaan yön yli. Illalla saunotaan ja katsotaan leffa. <3 Huomenna leivotaan pienten poikieni kanssa piparkakkutalo ja pipareita. :)

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille, xoxo!