Tämän viikon viittomatunnilla kävimme läpi viime viikonlopun valokuvia ja olimme kuvalottoa, joissa oli palikoita, ankkoja ja pupuja. Lisäksi opettelimme aakkosia. Oli tosi kiva tunti ja tuli opittua uusia asioita. Nyt jopa tiedän miten viitotaan sokerimunkki! :) Viittomatunteja joutuu taas anomaan lisää, koska meillä on enää yksi opetuskerta jäljellä. Pitää hoitaa se asia kuntoon ensi viikolla.

Mies toi keskiviikkona minulle upean valkoisen ruusun, jossa oli punainen muovisydän ruusun päällä sekä suklaata. Ihana yllätys! <3

Torstaina D:lla oli puheterapia ja D kertoi innoissaan kuinka oli pelannut kalapeliä ja saanut tonttutarran. Olivat puheterapeutin kanssa myös leikkineet piilosta. :) D oli opetellut lorua "Aurinko, aurinko lettuja paistaa", jota harjoittelimme myös kotona, koska D ei enää muistanut kuin osan lorusta ja halusi välttämättä kuulla miten loru meni.

Lapset jäivät eilen jo talvilomille ja tällä viikolla saimme herra W:n tarha-ajalta upean kuvakansion, jossa oli kuvia ja juttuja ihan W:n ekasta tarhapäivästä lähtien. Kyllä meinasi tulla tippa linssiin kun tuon kansion avasi. Tarhan hoitajat ovat tehneet ison työn kootessaan kasaan jotain noin suurenmoista! <3

Perjantaina illalla valmistin vaihtelun vuoksi sushia ja oli herkullista. Tuli syötyä taas ihan liikaa, mutta eipä kai tuo haitanne.

Tänään ystävänpäivänä mies toi minulle aamupäivällä mansikoita sydänrasiassa ja ison kimpun vaaleanpunaisia ruusuja sekä suklaata! <3 Mansikat olivat suuria ja ihanan makeita! Minä, mies ja pikku-ukot söimme mansikat alta aikayksikön. Tuntuu ihan luxukselta saada mansikoita talvella. :)

Ystävänpäivän kunniaksi tein miehelle paksuja naudanlihapihvejä, bataattiranskalaisia, salaattiveneitä kurkulla ja tomaatilla sekä jälkiruuaksi appelsiini-suklaa-mango kuppikakkuja suklaahipuilla. Mies hyrisee nyt tyytyväisenä vatsa pullollaan. Pikku W taas haisteli ruokaa ja "hyväksyi" ruuan. Se poika ei syö nimittäin eineksiä ikinä ja kykenee haistamaan ruuasta onko kyse eineksistä vai ei. Hän jättää kylmästi syömättä, jos ruoka ei ole tuoretta. Joku "tuoksu" on olemassa valmisruuissa, mutta ehkä joku toinen "haistelija" voisi kertoa minkälainen se tuoksu on, koska itse en tiedä. :)  

Lapset eivät bataatista vielä ole kovin innostuneita, mutta joutuivat silti molemmat maistamaan 5 bataattiranskalaista, jotta pikku hiljaa tottuvat makuun. Söivätkin ne aika vauhdilla, kun ilmoitin että he saavat sammakkonameja heti kun ovat syöneet ruokansa eli salaatin, bataattia ja lihaa.

Illalla on luvassa saunomista, leffa ja romanttinen ilta miehen kanssa. <3

Ihanaa Ystävänpäivää, xoxo!