Viimeviikko sujui kuin siivillä. Minulla oli kiitettävästi paperihommia ja sopimuksen tekoja. Hienosti hoidin hommat ja tein loistavan sopimuksen. Viikon aikana lähetin myös osan joulukorteista ja loput lähetän tulevalla viikolla.

Kävimme miehen kanssa syömässä herkullista Nepalilaista ruokaa viime maanantaina ja keskiviikkona jälleen ulos syömään. Samalla ostimme vähän tuoksuja The body shopista.

Viime torstaina hain lapsia tarhasta ja samalla kävin neuvolasta lainaamassa korvalamppua, koska Wilbert oli menettänyt ruokahalunsa ja ollut kovin itkuinen. Korvatulehdushan pienellä sitten oli.

Perjantaina sain tk-iltapäivystyksestä lääkkeet. Korvakontrolli on nyt sitten 6-8 viikon kuluttua ja pitää vaan toivoa, että nyt ei tulisi uutta tulehdusta. Naureskelin jo lääkärin kanssa, että tarvitsen kohta kausikortin iltapäivystykseen, kun poikien tarhan aloittamisen jälkeen on kaikki mahdolliset taudit tarttuneet pieniin miehiin.

Perjantaina piti lisäksi puheterapeutin tulla tarhaan Danielin takia, mutta hänen autonsa hajosi. Sovimme, että puheterapeutti ilmoittaa meille, koska autoasiat ovat kunnossa, jotta uusi aika saadaan varattua Danielille mahdollisimman pian.

Lauantaina siivosin urakalla ja hain kaupasta herkkuja ja juotavaa monta kassillista. Lauantai-iltana katsoimme perheen voimin nyrkkeilyiltaa yöhön asti ja kyllä meni jännäksi! Mieleenpainuvin oli Povetkinin tyrmäysvoitto ja Robbe Heleniuksen voitto. Onnea kuitenkin kaikille voittajille tasapuolisesti!

Sunnuntaina ärsytti. Suomalaiset kirjoittelivat foorumeilla, kuinka Robbe heidän mielestään hävisi. Tässä näkee sen, ettei tässä maassa paljoa nyrkkeilystä tajuta. Voihan se näyttää tietysti, että jos toinen lyö ja lyö ja lyö, että hei, se ansaitsee voiton! Chisora löi kyllä, mutta lyönnit eivät menneet useinkaan läpi, koska Helenius suojasi itseään hyvin. Jokatapauksessa voitto on voitto ja Robert Helenius ansaitsi voittonsa, vaikka tiukoille meni!

Sunnuntaina minun piti viedä lapset luistelemaan silläaikaa, kun uudet palotikkaat kiinnitetään. Kumpaakaan ei tapahtunut, koska satoi. Illalla katsoimme leffan ja aa aa.

Tänään otin ajoissa piparkakkutaikinat sulamaan. Tarkoituksena on rakennella leipoen ja koristellen piparkakkuseimi, jossa on talli, joulun tähti, Jeesus seimessä, Maria, itämaan tietäjät, kameleita ja lampaita ja tietenkin palmuja. Taidan leipoa vasta huomenna, koska kohta joudun lähtemään taas liikenteeseen.

Muut joululeipomiset aloitan perinteitä kunnioittaen Annan päivänä eli 9.12. Silloin Leivon kakut sun muut itselle ja ystäville.