Synttärini ovat takanapäin ja niitä vietettiin viime viikon alkupuolella. Tarjoiluihin kuului mm. käpykakkua, tuulihattuja ja suolaisia rieskoja.

D:lla alkaa pian taas viittomaopetus. Kaikki on nyt järjestetty ja päätöksetkin ovat tulleet. :)

Pienet ukot ovat tällä hetkellä vatsataudin kourissa ja pikku W oksensi aamulla olkkarin lattialle ja seuraavaksi keittiön lattialle. Kuume on noussut molemmilla korkeaksi. D viittomaopetus siirtynee loppuviikkoon tämän takia ja toivotaan että poika pääsee torstaina olevaan puheterapiaan.

Hiusvärinikin on (jälleen) muuttunut täysin. Olen nyt blondi, mutta päähän laitetaan vielä tuhkansävyä ja erivärisiä raitoja. Blondaus tapahtui nopeassa aikataulussa ja raidoitus tapahtuu hitaammassa aikataulussa. Ehkä kesään mennessä uusi hiuskuontalo on lopullisesti valmis. Nyt läträän hopeashampoolla jolla poistetaan hieman keltaisuutta. Sen jälkeen päähän laitetaan vielä tuhkansävyä ja vasta sitten alkaa operaatio raidoitus.

Viikonloppuna satoi lunta ja pienet pojat rakensivat lumiukon peuhatessaan ulkona. Saattoi muuten olla talven viimeinen lumiukko. Minä toivon henkilökohtaisesti että lumet sulaisivat jälleen pois ja pian!

Nyt sitä sitten jännittää, tekikö lumi tuhoa kukkasipuleille ja totuus selviää varmasti vasta sitten, kun kukkien pitäisi nousta maasta.

Tällä viikolla on luvassa juhlimista. Mieheni syntymäpäivät ovat keskiviikkona ja siitä pari päivää eteenpäin on äitini syntymäpäivät. Pitää vaan toivoa että me miehen kanssa säästymme vatsataudilta ja pienet paranevat, jotta voimme juhlia vähän!

Rauhallista viikkoa! <3