Tänään on hyvä päivä. Olen ehtinyt pestä pyykkejä, tyhjentää tiskikoneen, siivota kämpän, nukuttaa lapset päiväunille, leikkiä ja hoitaa Kaapon ja leipoa ihanan raparperipiirakan! :)

Raparperipiirakkaan tulee:

Pohja: 150g voita, 1,5 dl sokeria, 1 muna, 0,5 dl vettä, 3 dl vehnäjauhoja (muukin käy), 2 tl vaniljasokeria, 1 tl leivinjauhetta.

Täyte: 6 dl raparperinpaloja, 1 dl sokeria, 2 tl vaniljasokeria, 2 munaa, 200 g eli 1 prk kermaviiliä.

Koko komeus paistetaan uunissa 200 asteessa 30 minuuttia ja sen jälkeen herkuttelemaan! Tuo vie kielen mennessään! :)

Olemme kotona syöneet pari päivää tacoja. Ensin juusto-jauhelihatäytteellä, johon tuli lisukkeeksi tuoresalaattia, guacamolea, tulista salsaa ja kermaviiliä. Toisena päivänä eli eilen tein juusto-kanatäytteen, johon tuli lisukkeeksi tuoresalaattia, smetanaa ja guacamolea sekä tulista salsaa. Molemmista tuli hyviä! Ajattelin tänäänkin tehdä vielä tacoja, joiden täytteesi tulee chili con carnea, tuoresalaattia, guacamolea ja tulista salsaa. :)

Eilen Kaapo oli ulkoilemassa ja sain räpsittyä siitä kuvia, joista osan laitoin faceen, koska kuvia oli NIIN pyydetty. Ihania kuvia tuli. :)

Tänään käyn miehen kanssa vielä moottoripyöräliikkeessä, piirtelen lasten kanssa ja rakentelen palapelejä. Illalla saunotaan koivuntuoksuisessa saunassa ja katsotaan leffa jos ehditään. <3 Hyvä iltakin siis tiedossa! :)

Ihanaa viikonloppua, XOXO!