Viimeisestä kirjoituksesta on jo melkein pari viikkoa aikaa.

Tässä on ehditty viettää koulujen loppumista jalkapallokakun kera, käyty leffateatterissa katsomassa uusin X-men (oli hyvä), on istutettu herneitä, käyty miehen kanssa jalkahoitajalla ja osteltu tuoksuja ja juhlavaatteita. Lisäksi ollaan tehty kutsukortit W synttäreille ja tytärpuolen rippijuhliin ja toimitettu ne, tilailtu Spiderman kakkukuva, osteltu kissalle tarvikkeita, oltu tarhakokouksessa D:n asioista, laiteltu pihaa, käyty lääkärissä ja vaikka mitä muuta.

D tarhakokouksessa oli mukana puheterapeutti, kelto, viittomaopettaja, minä, tarhasta D oma hoitaja ja päiväkodinjohtaja. Kävimme läpi miten D:lla on mennyt ja miten tulevaisuus muotoutuu. D on kovasti edistynyt ja oppinut. On huima ero siihen mitä poika oli joskus ja mitä hän on nyt. Muistan vielä ajan jolloin poika ei puhunut ja nyt hän puhuu. Sanat eivät tule aina selvästi, mutta sitä varten on viittomat ja kuvakommunikaatiokansio. Lisäksi poika ei enää suutu niin, jos hänen puhettaan korjataan ja hän jaksaa opiskella ilman jatkuvaa pomppimista tuolilta pois ja tuolille tai muualle.

Jatkot ovat pääosin jo selvillä, mutta loppu tulee sitten audiofoniatrisen kautta. Sen jälkeen on uusi kokous D asioista.

Olen iloinen D puolesta ja itsenikin puolesta. Kova työ palkitaan, jossa maltti on valttia.

Kisulle (jolla on ollut mahdoton takkuongelma) ostin Biogance.n Xtra`Liss Tangle remover Demelant-suihketta. Suihke maksoi 9,54 euroa Peten koiratarvikkeessa ja varmaan samoissa hinnoissa tuote pyörii muissakin lemmikkitarvikeliikkeissä. Tuo suihke on ihan mahtavaa ja tekee mitä lupaa! Se ei sisällä parabeeneja ja suihkeen voi jättää turkkiin (tuli ihanan pörröinen ja pehmeä turkki). Lisäksi se tuoksuu tosi raikkaalta! Suosittelen kokeiltavaksi, jos muidenkin lemmikeillä on takkuongelmia!

Tämä viikko sujuukin juhlien!

Tänään tuli ilmoitus postista, että kakkukuva on saapunut ja sen voi noutaa (hiphei). Tilattiin kuva Confetti Oy:stä, koska heillä oli niin nopea toimitusaika. Kakkukuva on tosiaan sokerimassaa ja kuvassa komeilee hieno Spiderman! W toivoo että kakkuun tulee paaaljooon suklaata ja kermaa. :)

Minun ja mieheni pronssihääpäivä on tänään ja annoin miehelle lahjaksi tuoksun ja hän toi minulle aamulla ison kimpun keltaisia ruusuja ja mansikkaleivoksen! <3 Illemmalla juhlistamme kunnolla hääpäiväämme emmekä anna minkään asian häiritä meitä.

Mutta joo, huomennakin juhlitaan miehen ja minun juttuja jälleen. Ylihuomenna eli torstaina tulee W ekat vieraat ja perjantaina on W viralliset 4-vuotissynttärit, jolloin tulee lisää vieraita. Lauantaina on tytärpuolen rippijuhlat ja sunnuntaina on vuorossa luultavasti vähintään jonkinsortin sokerikuolema tai ähky.

Minulla on jo kaikki tarjottavat "päässä" valmiina ja osan olen ehtinyt kirjoittaa paperille. Kun on monet juhlat, pitää tarjota sitä sun tätä ja eri päivinä. Sen takaan, että kauppareissusta tulee vähintäänkin mielenkiintoinen. Ajatuksissa on ostaa kaikki leivontatarvikkeet, grilliruuat, pikkusuolaiset, karkit, juomat yms. kerralla. Tarvitaan varmaan auton peräkärry, kun roudataan kaikki ostokset kotiin. Sitten alkaakin leipominen yms. Mutta ei mitään. Minusta leipominen on ihanaa ja stressiä lievittävää. :)

Sitten ei muuta kuin juhlimaan! <3

Ihanaa viikkoa, xoxo!