Joulu ja siihen valmistautuminen menivät mukavasti kuunnellen joulumusiikkia, leipoen, polttaen kynttilöitä ja tuoksulyhtyä sekä rentoutuen. Tuoksulyhdyssä olen ihastunut appelsiini-tuoksuöljyyn, josta tulee aivan fantastinen tuoksu. Tuoksu on jotenkin lämmin, raikas ja rauhoittava.
Joulukuusesta tuli todella kaunis ja leivoin siihen vanhoja perinteitäni kunnioittaen jokaiselle oman nimikirjaimen piparitaikinasta. Linnut saivat jouluna omaa ruokaansa ulos runsaasti. Suuret ja pienet sielulinnut sitten laskeutuivat ja saivat syödä kupunsa täpötäyteen. :)
Illalla kävi Joulupukki ja se oli päivän huipennus lapsille, jotka olivat odottaneet Joulupukkia jo kuukausitolkulla. Minäkin sain ihania lahjoja, vaikka en odottanut mitään ja suurin kiitos siitä kuuluu miehelleni.

Uudenvuoden vietimme miehen siskon perheen kanssa ampumalla raketteja ja viettämällä aikaa lasten kanssa. Itse Uusi vuosi 2013 vaihtui räväkästi.. Olimme kentällä, jonka toiselta puolelta alkoi nuorisojoukko ampumaan raketteja toiselle puolelle kenttää ihmisten päälle. Melkein vieressämme räjähteli, kun humalainen miesjoukko sai jotenkin räjäytettyä suurimman osan raketeistaan maassa. Menoa ja meininkiä riitti, joten meidän oli pakko mennä puun suojiin tien reunaan muiden itsesuojeluvaiston omaavien kanssa. Kotipihalta oli myöhemmin kivaa ja turvallista katsella, kun naapurit ampuivat viimeiset kauniit rakettinsa ilmaan.

Jouluaika on mennyt kuin siivillä ja olemme miehen kanssa saaneet viettää kiireetöntä aikaa yhdessä paljon, joka on ollut täynnä läheisyyttä ja lämpöä. heart

Sunnuntaina 6.1 on poikani syntymäpäivät ja hän täyttää jo 5 vuotta! Hänen synttäreihinsä loppuu jouluaika ja sunnuntaina pakkaamme joulukamat pois. Huomenna perjantaina menemme viettämään poikani HopLop syntymäpäiviä ja sunnuntaina on kakkujuhla. Hän toivoo syntymäpäivälahjaksi Beybladen, koska Joulupukki kuulemma "unohti" valmistaa sen hänelle..

Nyt nauttimaan jouluajan viimeisistä hetkistä ja appelsiinin tuoksusta.. heart