Kevät tulee viimein sillä olen nähnyt kärpäsiä ja yhden hämähäkin lumella kävelemässä. Lumet ovat alkaneet sulaa ja takapihalta näkyy paikka paikoin nurmikkoa.  Olen jo käynyt tutustumassa kukkakaupan kukkasipulivalikoimaan.

Viime sunnuntaina tein aamulla vohveleita koko perheelle ja vaihdoin keittiöön keväisen turkoosit verhot. 

Viikko on mennyt työn ja lasten sairastelun merkeissä. Tiistai-iltana vanhempaan poikaani nousi korkea kuume ja torstaina kuume nousi myös pienemmälle miehelleni. Perjantaina olisi pitänyt olla tarhalla puheterapeutin kokous, mutta jouduin perumaan sen. Onneksi sain heti uuden ajan ensi kuulle. Tytärpuolisin valitteli kipeää oloa torstai-iltana. Toivottavasti hän pysyisi terveenä. 

Autossamme on jotain vikaa, joten olemme suunnitelleet uuden auton ostoa. Huoltoaika on nykyisellä autolla vasta tiistaina ja pitää pitää peukut pystyssä, että automme jaksaa kulkea eteenpäin siihen asti. Yhdestä autokaupasta kysyin kuinka nopeasti saan auton, jos hätä iskee ja näytteillä olevan uuden henkilöauton saa parissa päivässä (onneksi). Toinen auto, jota olemme miettineet on pakettiauto ja olemmekin löytäneet jo sopivan. Vanha automme jää jokatapauksessa pian eläkkeelle ja saa jäädä "kauppa-autoksi". 

Viikolla poikapuoleni ilmoitti yllättäen isälleen koulumatkalla, että haluaisi muuttaa Thaimaahan. Hän haluaisi olla äidillään kesällä ja talvella ja meillä loppuajan. Olen joskus aikaisemmin hakenut töihin Thaimaahan ja päässytkin, mutta emme ole lopulta voineet lähteä. Poikapuoli haluaisi muuttaa, koska Thaimaassa oli hänestä kivaa. Kehotin poikapuoltani keskustelemaan äitinsä kanssa ja sanoin, että hänen äidilleen voisi tulla iso ikävä. Muutto ei siltikään ole ajankohtainen pitkään aikaan, koska oma poikani tarvitsee kielenkehitykseensä apua suomalaisilta ammattilaisilta. Kyllä me vielä Thaimaahan muutamme ja toteutamme pitkäaikaisen haaveemme, mutta sen aika ei ole nyt.

Lasten kuume on aiheuttanut monet unettomat yöt. Olemme molemmat aivan väsyneitä mieheni kanssa jatkuvaan valvomiseen. Torstai-perjantaiyönä nukuin noin tunnin ja sitten kello jo viideltä pirisi. Äkkiä vaan työvaatteet niskaan ja autonrattiin. Mies jäi kotiin hoitamaan lapsia ja oli siivonnut ja pessyt pyykit kun tulin väsyneenä kotiin. Tein ruuan sillä aikaa kun mies kävi kaupungilla ja ruokakaupassa. Sitten pääsin päiväunille. Mies on ollut kyllä varsinainen aarre lasten- ja kodinhoidossa. 

Illemmalla mieheni siskon pojat tulivat kyläilemään ja leikkimään poikieni kanssa. Vanhempi heistä kävi saunassa ja sen jälkeen he menivät kotiin. Me menimme saunaan rentoutumaan, jonka jälkeen katsoimme elokuvan Another Earth. Leffa oli oikeasti hyvä ja erilainen, joten suosittelen katsottavaksi! 

Tänään Eva W. taistelee EM-ottelussa Agota Ilkoa vastaan nyrkkeilyn saralla ja aiomme todellakin mieheni kanssa nähdä matsin. Toivottavasti Eva voittaa! 

Huomenna lepopäivä!