Kiva viikko takanapäin!

Olen tehnyt paljon lumitöitä eli kaivanut katolta tippunutta lunta talonvierustalta, kaivanut polkuja pihalle ja tehnyt jatkuvasti pakollisia lumitöitä talon edustalta. Raskasta hommaa tuo on, mutta eipähän tarvitse mennä punttisalille. Hauis ja reisilihakset kasvaa ja vielä ihan ilmaiseksi! Kevätväsymyskään ei ole enää niin paha. Rautakuuri ja c-vitamiini ovat tehneet tehtävänsä! 

Tällä viikolla ollaan syötykin raskaammin pitkäastä aikaa. On mennyt italialaista, thaimaalaista, kiinalaista ja hamppareita.. Lisäksi pullaa ja karkkia.  Tänään lähden nyt pitkälle hiihtolenkille, jotta pysyy tasapaino. 

Leffoja ollaan katseltu viikolla kiitettävästi ja saunottu vastapainona kiireisille päiville. Niin sen pitää mennäkin tai siihen pyritään.

Perjantaina kävi ikävä homma. Poikani kengät oli taas otettu tarhasta ja kotiin toin isomman miehen kumisaappaissa. Eräs äiti ottaa vähän liiankin usein poikani kengät. Kumma on, ettei tunnisteta omien lastensa vaatteita!  Poikani kengät ovat puolet isommat kuin tuon äidin lapsen kengät ja poikani kengissä ei ole isoa kuviota varressa.  Kengissä on lisäksi poikani nimi niinkuin asiaan kuuluu. Poikani oli todella surullinen, koska omat kengät olivat taas "hävinneet". 

Eilen molemmat pikkumieheni istuivat parturintuoliin ja nyt on jälleen kivat keväthiukset molemmilla! Ostin heille lahjaksi leikkilääkärisetin, joka on ollut kovassa käytössä. 

Tänään on siivous ja ulkoilupäivä. Siivous on jo melkein suoritettu ja ruoka valmiina. Sen jälkeen lähdemme lasten kanssa pulkkamäkeen nauttimaan kevätauringosta ja illemmalla pääsen yksin hiihtämään. Pääsee rentoutumaan ja latautumaan ensi viikkoa varten.